Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Παρέλαβε το δώρο της, η τυχερή του διαγωνισμού επαυξημένης πραγματικότητας

Το δώρο του διαγωνισμού της Artelot Media και του Δήμου Κατερίνης, για την εφαρμογή ιστοριών επαυξημένης πραγματικότητας, ένα smartphone – προσφορά της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»,  παρέλαβε για  λογαριασμό της νικήτριας – Ασημίνας Κιουμουρτζή, η αδερφή της, Άννα. Είχε προηγηθεί ηλεκτρονική κλήρωση από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, παρουσία του εκπροσώπου της Artelot Media – Παναγιώτη Μελιάδη και της αντιδημάρχου Τουρισμού, Μαρίας Τερζίδου.

Υπενθυμίζεται, ότι, οι ιστορίες επαυξημένης πραγματικότητας φιλοξενήθηκαν την περίοδο των Χριστουγέννων για πρώτη φορά στην Κατερίνη, σε 6 κεντρικά σημεία της πόλης. Ο χρήστης της εφαρμογής συμμετείχε στην κλήρωση, αναρτώντας τη δική του ιστορία, αφού είχε φωτογραφηθεί σε μια από τις ιστορίες της Artelot και ακολουθώντας τα @artelot.app και @experience.katerini στο Instagram.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού – Μαρία Τερζίδου:

«Η συνεχής  υλοποίηση δράσεων που χρησιμοποιούν σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία αποτελεί βασική επιδίωξή μας. Είναι σημαντικό να προβαίνουμε σε ενέργειες προβολής του τουριστικού προορισμού μας, που εμπλέκουν τους νέους ανθρώπους της περιοχής μας. Η επικοινωνία με τους νέους και η αξιοποίηση των δικών τους μέσων επικοινωνίας είναι βέβαιο, ότι, βοηθά την προώθηση της σύγχρονης εικόνας της Κατερίνης.  Μίας εικόνας απαγκιστρωμένης από το παρελθόν και πιο προσιτής και ενδιαφέρουσας για τον σύγχρονο ταξιδιώτη που πρωτίστως αναζητά πρωτότυπες εμπειρίες.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία, δημιουργό της εφαρμογής, Artelot για την γόνιμη συνεργασία όπως και το υποκατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Κατερίνης και τον ιδιοκτήτη κ. Θεοφάνη Τερζόπουλο για την γενναιοδωρία και υποστήριξη στις καινοτόμες δράσεις του Δήμου Κατερίνης».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο