Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η κοπή της πίτας της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού & Ανάπτυξης

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γιορτής με την παρουσία του συνόλου των εργαζομένων στις διευθύνσεις και τα τμήματα της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πολιτικοί προϊστάμενοι, υπηρεσιακοί και εργαζόμενοι, ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταύρος Χριστοφορίδης, Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, Χρήστος Κομπατσιάρης παρέστησαν στην εκδήλωση. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βαϊνάς μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό, που όπως ανέφερε εργάζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα στα καθημερινά καθήκοντά του.

Παράλληλα, εξήρε την εποικοδομητική συνεργασία, καθώς και το σημαντικό έργο του προσωπικού όλων των υφιστάμενων τμημάτων της διεύθυνσης.

Η όμορφη γιορτή κύλησε με κέφι, ενθουσιασμό και ανταλλαγή ευχών για μία δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά. Τυχερές της εκδήλωσης που βρήκαν το φλουρί οι εργαζόμενες Σταυρούλα Δημητριάδου, Μαρία Δεμερτζή.

Back to top