Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων στον Δήμο Κατερίνης

Με χαμόγελα, κέφι και μουσική γιόρτασαν χτες το απόγευμα μικροί και μεγάλοι, στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με τον σύλλογο δημοτικών υπαλλήλων.
Η γιορτή, που με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κατερίνης, έγινε στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ ήταν μία ευκαιρία οι εργαζόμενοι στον Δήμο με τις οικογένειές τους, να περάσουν εορταστικές στιγμές και να ανταλλάξουν ευχές με τον Δήμαρχο ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους.
Πρωταγωνιστές τα παιδιά των εργαζομένων στον Δήμο Κατερίνης και ο Αη Βασίλης με τα ξωτικά του, που μοίρασαν δώρα σε όλους. Τα παιδιά απόλαυσαν την προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας και τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν, ενώ οι εργαζόμενοι το μουσικό πρόγραμμα και ένα ποτήρι κρασί.
Καλωσόρισαν παιδιά και γονείς στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Χρήστος Κομπατσιάρης. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η γιορτή αυτή θα καθιερωθεί ως ετήσια εκδήλωση, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο