Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ «ζωντανεύει» σήμερα στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης

Ένα μοναδικό θέαμα με 200 και πλέον χορευτές


Καρυοθραύστες, τα Δώρα, τα γλυφιτζούρια, το τσάι, οι σοκολάτες, ο αράβικος καφές, τα λουλούδια, οι χιονονυφάδες, οι καλικάντζαροι, και τα ποντίκια ζωντανεύουν!!! –
Το γνωστό παραμύθι των Χριστουγέννων « Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» , θα ζωντανέψει στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12!!!
Στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντριβανίου και θα διασχίσει τον κεντρικό πεζόδρομο για να καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας.
Είναι η στιγμή που καθώς η ηρωίδα του παραμυθιού Κλάρα κοιμάται ονειρεύεται ότι οι Καρυοθραύστες, τα Δώρα, τα γλυφιτζούρια, το τσάι, οι σοκολάτες, ο αράβικος καφές, τα λουλούδια, οι χιονονυφάδες, οι καλικάντζαροι, και τα ποντίκια ζωντανεύουν!!!
Ας ζήσουμε για μια στιγμή αυτό το όνειρο!!!
Σας περιμένουμε στον πεζόδρομο (πλάτανο), στις 18:30 για να συνοδέψουμε όλοι μαζί αγαπημένους ήρωες μικρών αλλά και μεγάλων!!!
Καταπληκτικές ενδυμασίες και φαντασμαγορικές κατασκευές θα παρελάσουν μαζί με 200 επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές για να φτάσουν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας και να σας ταξιδέψουν με χορευτικές δημιουργίες και όμορφες μελωδίες!!

Back to top