Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Ανθίζουν» πλατείες & κοινόχρηστοι χώροι

Συστηματικές κλαδεύσεις σε εξέλιξη στην Κατερίνη

Την ποιότητα και την όψη των υφιστάμενων χώρων πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων αναβαθμίζουν οι καθημερινές παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, που υλοποιούνται υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη.
Η φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών σε πλατείες, νησίδες κ.α. δίνουν όμορφο χρώμα, ενώ αναβαθμίζουν την όψη των κοινόχρηστων χώρων σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, οι οποίες επικεντρώθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα στο πάρκο, στο Δημαρχείο, στον πεζόδρομο, στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο παρκάκι της οδού Μαραθώνος.


Επιπλέον, δενδροφυτεύσεις καλλωπιστικών μουριών έγιναν στο παλαιό δημοτικό σχολείου Κορινού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι κλαδεύσεις στην περιοχή των Αστικών, καθώς και στην οδό 7ης Μεραρχίας.
Παράλληλα, εκτεταμένες κλαδεύσεις με την συνδρομή του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη και του καλαθοφόρου οχήματος του τμήματος ηλεκτροφωτισμού, ολοκληρώθηκαν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Αγία Αικατερίνη), στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, στον πλάτανο του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο