Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό σταθμό της ΔΗΚΕΔΗΚ στην Περίσταση

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, με χαμόγελα και παιδικές φωνές ξεκίνησε η λειτουργία του Βρεφονηπιακού σταθμού της ΔΗΚΕΔΗΚ στην Περίσταση. Παρόντες στην τελετή, ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Περίστασης Γιώργος Χελιδονόπουλος, στελέχη της ΔΗΚΕΔΗΚ και εργαζόμενοι.

Ο δήμαρχος Κατερίνης, τόνισε ότι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Περίστασης, συνιστά κόσμημα για την περιοχή,  φιλοξενεί παιδιά σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον, άρτια διαμορφωμένο και εξοπλισμένο. Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

Όπως ανέφερε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στο εξωτερικό και εσωτερικό του κτιρίου, οι συντηρήσεις – επισκευές εξασφαλίζουν  ποιοτικές συνθήκες λειτουργίας και το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν το προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ τόνισαν ότι είναι πάντα στη διάθεση των εργαζομένων.

Back to top