Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Με το νέο Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας Α.Ε. συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης

Με τον νέο πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας», Μόσχο Λεοντιάδη, συναντήθηκαν ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος. Στην συνάντηση, που έγινε παρουσία του αντιπροέδρου Γαβριήλ Σαιδέ, των μελών του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Χαράλαμπου Τσεχερίδη, Νικολάου Μπουλούμη, Κων/νου Χαλιάνδρου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Πιερία.

Επιπλέον, ζητήματα που σχετίζονται με την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης, ενώ όπως ανέφερε η δημοτική αρχή θα στηρίξει τις προσπάθειες που θα καταβληθούν για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Ειδική αναφορά έγινε αφενός στην επιστροφή από την επόμενη τουριστική περίοδο της γραμμής από τη Θεσσαλονίκη προς το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης, δρομολόγια που με επιτυχία έγιναν το 2019, αλλά στη συνέχεια διακόπηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης, αφετέρου στα λεγόμενα «άγονα δρομολόγια» που εντείνουν το οικονομικό πρόβλημα λόγω και της ενεργειακής κρίσης με την αύξηση των τιμών των καυσίμων κ.α.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο