Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συντήρηση πρασίνου – καθαρισμός & καλλωπισμός στην πόλη και στις κοινότητες

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου στην πόλη και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες συνεχίζονται καθημερινά υπό την επίβλεψη τουαρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη και με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

 Οι εργασίες επικεντρώνονται σε κλαδεύσεις, καθαρισμό χόρτων και καλλωπισμό του Πρασίνου.

Πιο συγκεκριμένα, την τρέχουσα περίοδο, τα συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Στην οδό Ιερομονάχου (Καταφυγιώτικα) και στα πέριξ πάρκα,  στους κυκλικούς κόμβους της πόλης,  στις νησίδες της οδού Θεσσαλονίκης, σε όλο το οδικό δίκτυο από την Κατερίνη προς την Ολυμπιακή Ακτή, καθώς και στο ύψος της υπογειοποίησης.

Επιπλέον, συνεργεία εργάστηκαν στο άλσος Κοκκινοπλιτών (οδός Τερζοπούλου), στην περιοχή του Αγίου Νήφωνα (Πέλεκας), στον Εγγλέζικο (στο ύψος του Αγίου Μελετίου), στην Περίσταση (ξωκλήσι Ζωοδόχου Πηγής), καθώς και βάσει προγραμματισμού σε όλες τις τοπικές κοινότητες.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κωνσταντίνος Τσιουκάνης, μιλώντας για τις καθημερινές αυτές παρεμβάσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πράσινο είναι η ανάσα μας και η ανάσα των δημοτών μας. Συνεχίζουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων με σκοπό τη συμβολή στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και την αειφορική διαχείριση του αστικού και περιαστικού πρασίνου τόσο στην Κατερίνη όσο και στην περιφέρεια της πόλης».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο