Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ευγενική δωρεά για τα seatrac που διευκολύνει χρήστες & εθελοντές

Σε μία  λιτή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος υπέγραψαν το πρωτόκολλο παράδοσης, παραλαβής της δωρεάς, από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ (εκπρόσωπος Θωμάς Αγγελόπουλος). Ο λόγος για πέντε καρέκλες και πέντε σεζλόνγκ θαλάσσης, μία ευγενική δωρεά, η οποία θα διατεθεί για την ενίσχυση τόσο της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Κατερίνης για τα Seatrac,  όσο και των  χρηστών των εγκαταστάσεων στις ακτές του Δήμου μας.  

Η αποδοχή της δωρεάς από μέρους του Δήμου Κατερίνης, όπως ανέφερε η κα Τερζίδου, έχει τη συμβολική σημασία στήριξης του έργου του Δήμου στις ακτές του.  Έργο, που, όπως είναι γνωστό απέσπασε το χρυσό βραβείο των TOURISM AWARDS 2022 «Παραλία για όλους στον Δήμο Κατερίνης», στην κατηγορία του Προσβάσιμου Τουρισμού. Επιπλέον, όπως ανέφερε, θα έχει και χρηστική σημασία, καθώς ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα τοποθετηθεί στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων και θα διευκολύνει την καθημερινότητα χρηστών, ΑμεΑ και των εθελοντών.

Από την πλευρά του, ο κος Λιακόπουλος εκ μέρους και του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου ευχαρίστησε για την προσφορά τον εκπρόσωπο της εταιρείας, μία προσφορά που αποδεικνύει την κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο