Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ολική ανακαίνιση στην αίθουσα δεξιώσεων στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο

  • Βελτιωτικές παρεμβάσεις σε εξέλιξη

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Β’ Κοιμητήριο, οι οποίες εστιάζουν στην αισθητική αναβάθμιση των κτιρίων και όχι μόνο συνεχίζονται από τον Δήμο Κατερίνης.  Προηγήθηκε η ολοκλήρωση των έργων πρόσβασης ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου, οι παρεμβάσεις για την ασφάλεια του χώρου στην είσοδο του Κοιμητηρίου, καθώς επίσης, η εκτέλεση έργων αντιπλημμυρικού χαρακτήρα (Κατασκευή δικτύου ομβρίων)  και ο εκτεταμένος καθαρισμός – ευπρεπισμός του χώρου.

Επίσης,  πέριξ του Ναού τοποθετήθηκαν κυβόλιθοι, ενώ έγιναν και εργασίες στην παρακείμενη αίθουσα με επίκεντρο τον εξωτερικό εξωραϊσμό και την αποκατάσταση φθορών λόγω της χρόνιας εγκατάλειψής της.

Την τρέχουσα περίοδο, εν όψει  και της επαναλειτουργίας αίθουσας δεξιώσεων, στην τελική ευθεία οδεύουν οι παρεμβάσεις ολικής ανακαίνισης των εγκαταστάσεών της. Όπως είναι γνωστό,  κατόπιν  φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας έγινε εκμίσθωση της αίθουσας από ιδιώτη.

«Εργαζόμαστε βάση συγκεκριμένου προγραμματισμού, ώστε καμία περιοχή του Δήμου να μην εμφανίζει εικόνα παραμέλησης και εγκατάλειψης. Στο πλαίσιο του ίδιου προγραμματισμού, επικεντρώσαμε και στα κοιμητήρια του Αγίου Λαζάρου» δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο