Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων – Αυστρία: Νίκες & διακρίσεις για τους αθλητές & αθλήτριες της Κατερίνης

Με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, η αποστολή των νέων αθλητών – αθλητριών του Δήμου Κατερίνης, που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων, στο Klangefurt της Αυστρίας, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ειδικότερα: από νίκη σε νίκη προχωρά η Κατερινιώτισσα Αντιγόνη Τσούγκα στους αγώνες αντισφαίρισης (τένις) στην κατηγορία U14, μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις. Σημαντικές νίκες σημειώνουν μέχρι στιγμής οι ομάδες ποδοσφαίρου σε όλες τις κατηγορίες (U13,15,18) και τα κορίτσια του βόλεϊ (U17), ενώ στον στίβο αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις, που τους έφεραν ψηλά στον πίνακα κατάταξης.


Μέσα σε ενθουσιώδες και εορταστικό κλίμα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και οι συνοδοί – εκπρόσωποι του Δήμου συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις των αθλητών μας, συναντήθηκαν με τα μέλη της αποστολής, τους συνεχάρησαν για τις αθλητικές επιδόσεις τους και την άξια εκπροσώπηση του Δήμου μας, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Παρών στις όμορφες αυτές στιγμές και ο Δήμαρχος της αδελφοποιημένης με την Κατερίνη, πόλης του Moosburg Herbert Gaggl.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο