Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, από το πρόγραμμα HELIOS του ΔΟΜ Ελλάδος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.


Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει την ικανότητα των Δήμων της Ελλάδος να παρέχουν πιο συμπεριληπτικές και προσβάσιμες κοινωνικές υπηρεσίες σε μετανάστες και πρόσφυγες.


Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Τοπικής Ανάπτυξης Σταύρος Χριστοφορίδης, ενώ την εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης επιμελήθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος, Νικόλαος Κατανάς, του οποίου αρμοδιότητα είναι η Εποπτεία, η παρακολούθηση και ο συντονισμός των δράσεων και ενεργειών στο πλαίσιο διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης και υλοποίησης της μεταναστευτικής πολιτικής του Δήμου Κατερίνης.


Το εκπαιδευτικό σεμινάριο όπως προαναφέρθηκε πραγματοποιείται από τον ΔΟΜ, καθώς επίσης από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την οργάνωση Α21.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο