Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Οι συνεχείς περιβαλλοντικές δράσεις του Δ.Κατερίνης αναβαθμίζουν καθημερινά την αισθητική του

Η βελτίωση σημαντικού τμήματος της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και η αειφορική διαχείριση του αστικού και περιαστικού πρασίνου τόσο στην Κατερίνη όσο και στην περιφέρεια της πόλης, είναι ένα μεγάλο έργο που υλοποιεί καθημερινά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Έτσι, τον Ιανουάριο, συνεργεία της Αντιδημαρχίας προχώρησαν σεεργασίες που αφορούν βοτάνισμα, τσάπισμα, κοπή χόρτων καθώς και κοπή χόρτων με χορτοκοπτική, μάζεμα φύλλων, χρήση του θρυμματιστή, φορτώματα, έλεγχο αρδευτικών και κλαδέματα, δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα κ.ά.

Πέρα από το κέντρο της Κατερίνης και από συνοικίες της πόλης, δράσεις έγιναν στον Σβορώνο, στην Περίσταση, στην Καλλιθέα, στην Παραλία και στον Κορινό. Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου, οι υπηρεσίες Πρασίνου ανταποκρίθηκαν και σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κωνσταντίνος Τσιουκάνης, μιλώντας για τις καθημερινές αυτές παρεμβάσεις, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι δράσεις μας για το πράσινο δεν σταματούν ποτέ, είναι καθημερινό μας μέλημα, ιδιαίτερα μέσα στον αστικό ιστό της Κατερίνης αλλά και στην περιφέρεια της πόλης. Ανταποκρινόμαστε συνεχώς στο πλαίσιο αισθητικής του Δήμου μας, ανταποκρινόμαστε όμως και σε πολλά αιτήματα των δημοτών. Και τον μήνα Ιανουάριο του 2021 πραγματοποιήσαμε ένα εκτεταμένο έργο μέσα και έξω από την Κατερίνη και τα αποτελέσματα αυτού του έργου είναι εμφανή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο