Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ευχαριστίες από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης για τη συμμετοχή του Δήμου Κατερίνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2020)

Θερμές ευχαριστίες για τη συμμετοχή του Δήμου Κατερίνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2020), που πραγματοποιήθηκε με εθνικό συντονιστή τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), με θέμα τα «Αθέατα Απόβλητα», απέστειλε η ομάδα EWWR του εν λόγω Οργανισμού.

Όπως είναι γνωστό, τα αποτελέσματα του έργου «BIOWASTE» που αφορά τόσο στην εγκατάσταση και λειτουργία μηχανημάτων επιτόπιας κομποστοποίησης για την επεξεργασία βιοαποβλήτων (Αυτόνομων Μηχανικών Κομποστοποιητών), όσο και την εθελοντική συμμετοχή φορέων, επιχειρήσεων και κατοίκων στο έργο, τέθηκαν στο επίκεντρο διαδικτυακής εκδήλωσης – webinar, που παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, πραγματοποίησε στις 23 Νοεμβρίου ο Δήμος Κατερίνης,  ως επικεφαλής εταίρος του 5 μελούς Ευρωπαϊκού εταιρικού σχήματος που υλοποιεί το έργο, σε συνεργασία με την ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε – Ο.Τ.Α..

Όπως  σημειώνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή της EWWR του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ): «Η δράση σας συνέβαλε στην ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη μείωση των αποβλήτων και σας ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη τιμή να αποδεχτείτε την πρόσκλησή μας. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και φιλοδοξούμε στην ενεργό συμμετοχή σας στην επόμενη EWWR».

Επισυνάπτονται  τα σχόλια της γραμματείας της EWWR μετά τη λήξη της. Επίσης, video για την υλοποίηση του έργου «BIOWASTE» στον Δήμο Κατερίνης.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο