Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 11.7.2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει δια ζώσης την 11η Ιουλίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκαν και ισχύουν μέχρι σήμερα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1.Σύνταξη σχεδίου 9ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
 2.Καταρτισμός όρων διακήρυξης για τη διενέργεια δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου έκτασης περ. 700 τ.μ., επί της παραλιακής οδού Παραλίας – Κορινού,  τμήματος του ΒΚ341 αγροκτήματος Καλλιθέας στην Κοινότητα Καλλιθέας του Δήμου Κατερίνης
 3.Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης προσφοράς για την υπηρεσία «Συντήρηση-υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού του Δήμου Κατερίνης»
 4.Συγκρότηση γνωμοδοτικού οργάνου (Επιτροπής) για τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Κατασκευή – διαμόρφωση πεζόδρομου στην οδό Παπάφη Δ.Ε. Κατερίνης» εκτιμώμενης αξίας  61.693,55 ευρώ πλέον ΦΠΑ  24%  (Α.Μ. 65/2022)
 5.Έγκριση των δαπανών μετακίνησης του Αντιδημάρχου Γεώργιου Νταντάμη για υπηρεσιακούς λόγους στη Θεσσαλονίκη (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) στις 7 Ιουλίου 2022
6. Α. Έγκριση της τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κατερίνης και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο: «Καινοτόμο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων στο Σχολικό Περιβάλλον», Β. Έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και της σύναψης αυτής μεταξύ Δήμου Κατερίνης και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ. Ορισμός μελών για την κοινή Επιτροπής Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης, Δ. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Κατερίνης για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Κατερίνης και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Καινοτόμο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων στο Σχολικό Περιβάλλον»
 7.Εξειδίκευση πιστώσεων
 8.Διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους
 9.Έγκριση μετακίνησης οχήματος
10. Έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής και ορισμός υπολόγων για τη διαχείριση ποσών απαραίτητων για διάφορες ανάγκες του Δήμου
 11.Έγκριση αποδιδόμενων λογαριασμών και απαλλαγή υπολόγων από τη διαχείριση ποσών για διάφορες ανάγκες του Δήμου
 12.Έγκριση των πρακτικών της κριτικής επιτροπής στα πλαίσια του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων με τίτλο : «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»
 13.Ορισμός δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του Δήμου – Παραίτηση από ένδικα μέσα

                                                                             O Πρόεδρος

Γεώργιος Κυριακίδης

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

       Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

 ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
1.Γεώργιος Νταντάμης1.Αθανάσιος Αναγνώστου
2.Μαρία Τερζίδου2.Δημήτριος Μορφακίδης
3.Νικόλαος Κατανάς3.Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος
4.Ιωάννης Συμεωνίδης4.Αθανάσιος Γκούνας
5.Γεώργιος Τσιαλός5.Κωνσταντίνος Φιλοκώστας
6.Νικόλαος Παπαζιώγας6.Θωμάς Αναστασιάδης
7.Μιχαήλ Γεωργιάδης7.Αθανάσιος Λιακόπουλος
8.Νικόλαος Μακρίδης  

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:

  1. Γραφείο Δημάρχου
  2. Γενικό Γραμματέα
  3. Διευθύνσεις Δήμου (email)
  4. Πρόεδρο ΔΣ

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο