Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του Μοσχοχωρίου από το Δήμο Κατερίνης με χρηματοδότηση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Κατερίνης, κος Ιωάννης Ντούμος, πραγματοποίησαν από κοινού αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνταν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου. Το εν λόγω έργο με κωδικό 2415ΠΙΕ001ΚΑΠ21 αφορά Προγραμματική Σύμβαση για εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών αρμοδιότητας Δήμου Κατερίνης και χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας βρίσκεται κοντά και στους τρεις δήμους της περιοχής μας χρηματοδοτώντας σημαντικά έργα μέσω προγραμματικών συμβάσεων, τα οποία διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Στο πλαίσιο της παραγωγικής μας συνεργασίας με το Δήμο Κατερίνης και το Δήμαρχο, κο Ιωάννη Ντούμο, αυτές τις ημέρες ολοκληρώνουμε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Μοσχοχώρι, ένα αναγκαίο έργο, το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή διέλευση των διερχομένων οχημάτων και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τους κατοίκους της κοινότητας στις καθημερινές τους μετακινήσεις».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κατερίνης, κος Ιωάννης Ντούμος αναφέρει: «Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών μας στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου υλοποιείται μέσω της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης, στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου Κατερίνης με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Αντιπεριφερειάρχη, Σοφία Μαυρίδου».

Back to top