Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Ιωάννης Ντούμος στα εγκαίνια της 13ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας

Με στόχο την ανάπτυξη του Πιερικού επιχειρείν μέσω της προβολής και της εξωστρέφειας, ο Δήμος Κατερίνης είναι συνδιοργανωτής στη φετινή 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση του Επιμελητηρίου Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2024, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Η ετήσια αυτή γιορτή – θεσμός της επιχειρηματικής μας κοινότητας, για μια ακόμη χρονιά, αποτελεί όπως διαπιστώνουμε πόλο έλξης επιχειρηματιών και πολιτών από όλη την Κεντρική Μακεδονία, και ευρύτερα, ενισχύοντας έτσι την τοπική μας οικονομία.

Στην ΕΒΕΠ προβάλλονται επιχειρηματικές όψεις και ποιοτικές δραστηριότητες του τόπου, ταυτόχρονα όμως αναδεικνύονται και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα όχι μόνο στο επιχειρείν αλλά και στον τουρισμό, στην ιστορική – πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και στον γαστρονομικό μας πλούτο.

Ο Δήμος Κατερίνης, αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που έχει για την πόλη και τους κατοίκους η λειτουργία της Έκθεσης, καλωσορίζει τους συμμετέχοντες και τους πολυάριθμους επισκέπτες της και ενισχύει με έμπρακτο ενδιαφέρον και κάθε διαθέσιμο μέσο τη λειτουργία της.

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού μας κόσμου!

Back to top