Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Διανομή εμφιαλωμένων νερών στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Ιωάννη Ντούμου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, 11000 εμφιαλωμένα νερά φρόντισαν να προμηθευτούν και να διαθέσουν στους μαθητές/μαθήτριες όλων των βαθμίδων, ο Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

Τη διανομή των νερών από το Α’ και  Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, αντίστοιχα προς τις Διευθύνσεις των σχολικών μονάδων συντονίζει ο  Αντιδήμαρχος, Γιώργος Κοκαβίδης.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες και σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Καιρού, που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο Δήμος Κατερίνης θέτει σε λειτουργία κλιματιζόμενους χώρους.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 21:00, για την προστασία των ευπαθών – ευάλωτων (άστεγοι κ.α.) ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες, τίθενται στη διάθεση των πολιτών οι εξής κλιματιζόμενοι χώροι:

– Στο Β ΚΑΠΗ (δημοτικό πάρκο). Επιπλέον, το τηλέφωνο 23510 79159 του Β΄ΚΑΠΗ θα δέχεται κλήσεις από πολίτες για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται σχετική συνδρομή και βοήθεια.

– Στην αίθουσα συνεδριάσεων (1ος όροφος) του Δημαρχείου Κατερίνης.

Παράλληλα,το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνηςαπευθύνει έκκληση στους πολίτες να λάβουν μέτρα προστασίας και να παραμένουν σε δροσερούς χώρους:

Back to top