Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Συλλόγου Επαγγελματιών Συνεργατών & Συνεργατών Προσχολικών Ιδρυμάτων Σερβίας σε νηπιαγωγεία της Κατερίνης

  • Παρών στις συναντήσεις ο  Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης, Μιχάλης Γεωργιάδης

Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο  Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης, Μιχάλης Γεωργιάδης στη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Επαγγελματιών Συνεργατών και Συνεργατών Προσχολικών Ιδρυμάτων Σερβίας, στο 6ο και στο 16ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης.

Ο κος Γεωργιάδης μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου, Ιωάννη Ντούμου και όπως επισήμανε: «Σε ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίζουμε έτσι ώστε τα παιδιά να αναπτύξουν μέσω του παιχνιδιού και των δράσεων,  την λογική και την φαντασία τους. Συμβάλλουμε έτσι ώστε να γίνει πιο ομαλή η μετάβαση από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον. Δίπλα στις οικογένειες των δημοτών μας, στηρίζουμε έμπρακτα το θεσμό της προσχολικής αγωγής».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους τομείς λειτουργίας των προσχολικών ιδρυμάτων στις δύο χώρες,  με έμφαση σε παραδείγματα καλών πρακτικών κ.ά.

Στον επίλογο της συνάντησης τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί των δυο νηπιαγωγείων παρουσίασαν ως καλωσόρισμα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στους Σέρβους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες για να τους καλωσορίσουν στα σχολεία.

Η Προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης Πηνελόπη Κοσκίδου και η Προϊσταμένη του 16ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης Σουμέλα Τσιμπονίδου αντάλλαξαν δώρα με την πρόεδρο του Κέντρου Νις : Marija Bosnić, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 Πιερίας Αρετή Μποταΐτη κ.ά.

Back to top