Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Με οργανωτική επιτυχία το final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

  • Στην 3η θέση ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός
  • Συγχαρητήριες δηλώσεις του Δημάρχου Ι.Ντούμου και του αντιδημάρχου Γ.Κοκαβίδη

Μία αθλητική γιορτή – θεσμός  για τις νέες αθλήτριες του volley φιλοξενήθηκε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», το χρονικό διάστημα 10 έως 12/05. Ο λόγος για την τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κ20 Κοριτσιών, το οποίο στέφθηκε και από αγωνιστική επιτυχία για την ομάδα του Σ.Φ.Κ. Πιερικός, καθώς κατέλαβε την 3η θέση. Συγκεκριμένα, στο final four της διοργάνωσης η ομάδα της πόλης μας τέθηκε αντιμέτωπη με τους: Ολυμπιακό (πρωταθλητής), ΠΑΟΚ και Αμαζόνες Ερυθραίας.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος σε συγχαρητήριο μήνυμά του τόνισε: «Συγχαίρω τα κορίτσια του Πιερικού, για την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που διαχρονικά έχουν καταβάλει όσο και τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σαρρή. Η κατάκτηση της 3ης θέσης στη συγκεκριμένη διοργάνωση τιμά τον πιερικό αθλητισμό».

Την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στον Πιερικό έκανε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού & παιδείας Δήμου Κατερίνης, Γιώργος Κοκαβίδης, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες του Πιερικού για τη νέα αυτή σημαντική διάκρισή τους. Ο κος Κοκαβίδης, μέσω του τμήματος αθλητικής ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης, συνδιοργάνωσε και στήριξε ενεργά την άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του Β’ ΔΑΚ και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και στο μέλλον.  

Back to top