Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συντηρήσεις και φροντίδα χώρων πρασίνου

Συντήρηση των χώρων πρασίνου  όπως πάρκων, νησίδων, κόμβων, παιδικών χαρών,  πλατειών, παρτεριών, δενδροστοιχιών,  χώρων εκδηλώσεων, περιπάτου και αναψυχής του Δήμου Κατερίνης. Ο λόγος για το πρόγραμμα εργασιών της αντιδημαρχίας Πρασίνου κατά την εβδομάδα 08 έως 12/04. Αναλυτικά υλοποιήθηκαν οι εξής εργασίες:

Κοπή χόρτων στις οδούς 19ης Μαΐου, στην πλατεία γενοκτονίας ποντιακού ελληνισμού, στις νησίδες της οδού Θεσσαλονίκης, στο 6ο Νηπιαγωγείο, στο 1ο και 2ο Λύκειο, στην είσοδο και τα παρκάκια της Κοινότητας Παραλίας, στην οδό 25ης Μαρτίου, στις κοινότητες Ολυμπιακής Ακτής, Βρύας και Μοσχοποτάμου, στο Νηπιαγωγείο του παλαιού Κεραμιδίου, στην συνοικία και το γήπεδο των Γερμανικών, στην οδό 7ης Μεραρχίας, στο Μουσικό Σχολείο, Νικολάου Πλαστήρα, Ιερομονάχου, Δαναού, στην πλατεία Ηρώων, στα Κ.Τ.Ε.Λ., στο Δημοτικό Πάρκο, στο σχολείο της κοινότητας Εξοχής, στην περιοχή της λαϊκής του Σαββάτου, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, στο βοηθητικό γήπεδο του Πιερικού, στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο 23ο Νηπιαγωγείο, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, στην πλατεία Ελευθερίας, στην είσοδο της πόλης από το Π. Κεραμίδι, στο κλειστό Γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού, στο πάρκο στις οδούς Περδίκα και Κιλκίς και την Αστική Σχολή.

Περιποίηση του πρασίνου με κλαδέματα έγιναν στην υπογειοποίηση της εθνικής οδού, στην κοινότητα Νέας Χράνης, στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας και την οδό Φιλελλήνων.

Τέλος, εργασίες κοπής χόρτου έγιναν στις παιδικές χαρές της οδού Αθανασίου Αστερίου, 19ης Μαΐου, Νικολάου Πλαστήρα, Ενιπέως, 25ης Μαρτίου, Αυγουστίνου, Φώτη Κόντογλου, 7ης μεραρχίας, Αθανασίου Διάκου, καθώς και των κοινοτήτων Κούκου και Παραλίας.

Τις εργασίες συντόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης, που όπως τονίζει: «καταβάλλουμε με τις υπηρεσίες μας, κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή  συντήρηση  του πρασίνου».

Τέλος, όπως κάθε εβδομάδα έτσι και την τρέχουσα ικανοποιήθηκαν αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως, είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο