Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Σωσός, ο γάτος που έτρωγε ελιές» στο 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Δ. Κατερίνης

Το βιβλίο του Θάνου Κόσυβα ενθουσίασε τους λιλιπούτειους αναγνώστες

Μια περιπέτεια ευχάριστη και διασκεδαστική για τη φιλοζωία, που εμπνέει την αγάπη και την προστασία στα αδέσποτα και άστεγα ζώα είχαν την ευκαιρία να «βιώσουν» τα παιδιά του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Κατερίνης. Ο λόγος για το παιδικό βιβλίο του Θάνου Κόσυβα, «Σωσός, ο γάτος που έτρωγε ελιές», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οξύνοια» και αποσπάσματά του, παρουσιάστηκαν στις 15/03, από τον ίδιο τον συγγραφέα, με την συνδρομή των στελεχών του Βρεφονηπιακού Σταθμού.


Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενεργό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό τις περιπέτειες του ήρωα του βιβλίου και άνοιξαν διάλογο με τον συγγραφέα για τα όμορφα και γεμάτα ευαισθησίες μηνύματα που αποτυπώνονται στις σελίδες του.


Ευχαριστίες προς τον συγγραφέα απεύθυνε ο αντιδήμαρχος, Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης, Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι στις προτεραιότητες της διοίκησης είναι η προώθηση δράσεων που καλλιεργούν το ενδιαφέρον και την αγάπη των παιδιών για το βιβλίο, για το διάβασμα, ένα ουσιαστικό παράθυρο γνώσης και εμπειριών.

Back to top