Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου με τα μέλη των Δ.Σ. της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών & του Εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Καταφυγίου

«Ο Δήμος Κατερίνης αρωγός και σε στενή συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους του τόπου – στο μέτρο του εφικτού – θα υποστηρίξει το έργο σας και τις πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό του τόπου. Θα μας έχετε δίπλα σας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών και του εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Καταφυγίου, στη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Στην  συνάντηση παρέστησαν εκ μέρους  της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτώνοι: πρόεδρος, Αθανασία Καούρη, αντιπρόεδρος, Αλέκα Πιτσάβα,  Γραμματέας, Ευφροσύνη Αναστασίου, ο υπεύθυνος Χορευτικού, Θεόδωρος Δημορλής, η υπεύθυνος εφημερίδας, Κατερίνα Βέργου και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Σόρμας. Εκ μέρους του Εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Καταφυγίου παρόντες ήταν: η πρόεδρος, Ελένη Κουνδή και το μέλος του Δ.Σ. Ευθυμία Πορφυριάδου.

Τέλος, τα μέλη των Δ.Σ. ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του Δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής, αναφέρθηκαν στις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις  που προγραμματίζουν, καθώς και στα προβλήματα σε επίπεδο υποδομών που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο