Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αποκριάτικη γιορτή γεμάτη κέφι και χαμόγελα στα ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Κατερίνης

Σε ένα υπέροχο αποκριάτικο σκηνικό γεμάτο σερπαντίνες και κομφετί, ανήμερα Τσικνοπέμπτης, σε μία μοναδική συνάντηση αφιερωμένη στα παιδιά, έσμιξαν για πρώτη φορά – στο πλαίσιο της γιορτής –  μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, τα δύο ΚΔΑΠ – ΑμεΑ του Δήμου Κατερίνης.

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και διοίκηση έγιναν μία μεγάλη παρέα με πρωταγωνιστές τα παιδιά, που με κέφι και χαμόγελα, ξεφάντωσαν στο δικό τους αποκριάτικο πάρτι χρωμάτων, χορού, ρυθμού και μουσικής. Και φυσικά δεν έλειψε και το καθιερωμένο τσίκνισμα με τα πλούσια εδέσματα που η μέρα απαιτεί.

«Η αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά μας, στα ΚΔΑΠ -ΑμεΑ έφερε χαμόγελο στο πρόσωπό τους! Έκανε καλύτερη την ημέρα τους. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Στην καθημερινή μας επικοινωνία με τα παιδιά, εμείς νιώθουμε τη μεγαλύτερη χαρά για αυτά που μας δίνουν και είναι πολύ περισσότερα από αυτά που εμείς τους παρέχουμε. Και του χρόνου με υγεία» ανέφερε σε δήλωσή του, με αφορμή τη γιορτή, ο αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κατερίνης, Μιχάλης Γεωργιάδης.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο