Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού με το Δ.Σ. της Εταιρείας Πιερικών Μελετών- Εστία Πιερίδων Μουσών

Οι δυνατότητες ενδυνάμωσης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών, προς όφελος του πολιτισμού του τόπου, επισημάνθηκαν στη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Ευθύμη Μαυρίδη & μελών Δ.Σ. της Εστίας, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού/ Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου.

Η Αντιδήμαρχος, αφού συνεχάρη το Δ.Σ. για τις διαχρονικά σημαντικές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που υλοποιεί, συζήτησε με τα μέλη του, θέματα που αφορούν την περαιτέρω εποικοδομητική συνεργασία της Εστίας με τον Δήμο, σε μία σειρά εκδηλώσεων, όπως π.χ. ο ανοιξιάτικος πολιτιστικός κύκλος εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων υπό τον τίτλο «Εαρινές Ημέρες Μουσών», το Φεστιβάλ παράδοσης, οι επετειακές εκδηλώσεις κ.α.

«Στο σχεδιασμό και στις προτεραιότητες του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου είναι η στενή συνεργασία με τους πολιτιστικούς φορείς του τόπου.  Στόχος μας να ενισχύσουμε με κάθε θεμιτό μέσο τις πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό μας. Θα μας έχετε πάντα κοντά σας» τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο Δ.Σ., η κα Διαμαντοπούλου.

Τέλος, παρέστησαν από το Δ.Σ., ο Αντιπρόεδρος: Ηλίας Παπάζογλου, η Ταμίας: Αναστασία Πιτσιάβα, τα μέλη: Αμανατίδου-Χαλκίδου Σοφία (Ειδ. Γραμματέας), Μαρία Βούλγαρη (Έφορος Χορωδίας), Ιωάννα Ηλιάδου (Έφορος παραδοσιακού υλικού).

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο