Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Άνθρακες ο θησαυρός!

Χωρίς περιττολογίες και μακροσκελείς προλόγους, προς αποκατάσταση της αλήθειας σε ο,τι αφορά τον οδοφωτισμό  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, πως το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ δια της Υπηρεσίας ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ, δικαίωσε την εντολή του Δημάρχου και απέρριψε τις αντιρρήσεις  ως μη νόμιμες και ανυπόστατες.

Για τρίτη και τελευταία φορά δηλαδή, η αρμόδια Ανώτατη Κρατική Αρχή (ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ) για τον έλεγχο των συμβάσεων και της διαδικασίας εκτέλεσης τους, αποφάνθηκε πως όλα έχουν καλώς.

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ λοιπόν και αλίμονο σ’ αυτούς που έσπευσαν με υστεροβουλία και κακοήθεια, να θερίσουν πολιτικά οφέλη σπιλώνοντας πρόσωπα και συνειδήσεις.

Αλίμονο όμως και σε εκείνους που με «τρομοκρατία», «πιέσεις» και «προειδοποιητικά τηλεφωνήματα», σε εργαζόμενους του Δήμου, προσπαθούν να πετύχουν «καθυστερήσεις».  

Το χειρότερο απ’ όλα δυστυχώς, είναι το γεγονός ότι μέσα στην προεκλογική σας τοξικότητα, δεν διστάσατε να υποβαθμίσετε και να αμφισβητήσετε ευθέως και κατάφωρα τις Ελληνικές Δημόσιες Αρχές και τις Αποφάσεις τους.

Κύριοι της αντιπολίτευσης, για τελευταία φορά, βάλτε φρένο στον κατήφορο και αφήστε την πόλη να “αναπνεύσει”.

 ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑΙΑ…

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο