Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κοπή πίτας από τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Υπηρεσιών & Κοινοτήτων – Αυτεπιστασίας

Σε ευχάριστο κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, των αρμόδιων αντιδημάρχων Δημήτρη Μορφακίδη, Γιάννη Συμεωνίδη και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε σήμερα, η καθιερωμένη κοπή της πίτας των Αντιδημαρχιών Τεχνικών Υπηρεσιών & Κοινοτήτων – Αυτεπιστασίας.
«Οι Αντιδημαρχίες Τεχνικών Υπηρεσιών & Κοινοτήτων – Αυτεπιστασίας συνιστούν την «αιχμή» στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται σημαντικά έργα. Σ’ αυτόν τον καθημερινό αγώνα, έχουμε σύμμαχο τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης στους οποίους εύχομαι να είναι υγιείς, ώστε να πετύχουμε όλους τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.Μαζί, μπορούμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά » τόνισε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, τους οποίους ευχαρίστησε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν.
«Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένοι, γεροί και δυνατοί, να έχετε αρμονία στις οικογένειές σας, πίστη στην κοινή προσπάθεια και τον αγώνα που δίνουμε για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής του πολίτη. Η υλοποίηση έργων στον Δήμο μας, γίνεται με συλλογική προσπάθεια και τα αποτελέσματα είναι ορατά για τον δημότη» σημείωσε από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημήτρης Μορφακίδης.
«Τα θετικά αποτελέσματα που καταφέραμε, τα πετύχαμε χάρη στην ομαδική προσπάθεια, στη συνεργασία, στην αλληλοκατανόηση και την εκτίμηση που έχουμε αναπτύξει με το αξιόλογο στελεχιακό δυναμικό των υπηρεσιών μας» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας, Γιάννης Συμεωνίδης.
Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και ανταλλαγή ευχών για “Καλή και δημιουργική χρονιά».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο