Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης  Κώστα Κουκοδήμου με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας


«Ο πολιτισμός συνιστά στοιχείο της καθημερινής ζωής, πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς των δημοτών μας. Η αμφίδρομη συνεργασία και στήριξη των καλλιτεχνών μας αποτελεί προτεραιότητα». Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας που – παρουσία της Βουλεύτριας Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα – πραγματοποίησε με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Φτάρας, ο ταμίας, Δημήτρης Κοντοδημητρόπουλος, καθώς και τα μέλη: Κωνσταντίνα Καρλέτσα, Δώρα Μαυροματίδου, Μάγδα Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από το Δ.Σ. στην ανάγκη εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη λειτουργία γραφείων του Συλλόγου, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε την πρότασή του, η οποία έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από το Δ.Σ.


Όπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, η συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης είναι από την πρώτη στιγμή γόνιμη και εποικοδομητική. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντική η από κοινού πραγματοποίηση εκδηλώσεων, όπως π.χ. τα Αικατερίνεια ή το Φεστιβάλ Πάρκου, καθώς και η προώθηση θεμάτων που αφορούν τον Πολιτισμό εν γένει.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο