Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδόνων και το Δ.Σ. του συλλόγου «Νοσταλγοί της Παράδοσης»

Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδόνων, Δημήτριο Γιουματζίδη, την πρόεδρο Πηνελόπη Παπανάκου και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ», συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.
Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης, ο κος Κουκοδήμος εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελεί για την προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, ο σύλλογος «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ», σημειώνοντας ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του Δ.Σ., καθώς και στα μέλη του συλλόγου.
Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο διοργάνωσης στην Κατερίνη, την άνοιξη του 2023, του 5ου Πανελληνίου Ανταμώματος Μακεδόνων, προοπτική για την οποία ο Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά: «Εκδηλώσεις όπως το Πανελλήνιο Αντάμωμα Μακεδόνων προάγουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Στον Δήμο Κατερίνης στηρίζουμε με κάθε θεμιτό μέσο μεγάλης εμβέλειας διοργανώσεις, όπως η συγκεκριμένη, που λειτουργούν ως θεματοφύλακες της πολύτιμης πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθώς προσελκύουν όλο και περισσότερους νέους».
Τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, όσο και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την θερμή και εγκάρδια υποδοχή, τη διαχρονική στήριξη, ενώ όπως επισημάνθηκε: «μέσα από τη μουσική και τον χορό, την αναβίωση ηθών και εθίμων λαοί με ισχυρές παραδόσεις και βαθειά κοινωνική συνείδηση, μπορούν να είναι πάντα αισιόδοξοι για το μέλλον τους».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο