Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ασφαλτόστρωση οδών στην Καλλιθέα

Τη βελτίωση των υφισταμένων οδικών υποδομών των Δ.Κ Περίστασης και Καλλιθέας της ΔΕ Παραλίας του Δήμου Κατερίνης εξασφαλίζει η εκτέλεση των προγραμματισμένων κατασκευαστικών εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης και συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κεραμιδιώτης.

Είχε προηγηθεί – στη διάρκεια του καλοκαιριού – το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην Περίσταση, ενώ κατά την τρέχουσα περίοδο, οι εργασίες ολοκληρώνονται με τη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου στην Καλλιθέα.  Πιο συγκεκριμένα επικεντρώνονται: σε ολοκληρωμένα τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών (από διασταύρωση σε διασταύρωση), τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις,  ρηγματώσεις, καθιζήσεις κ.λ.π.

Επιτόπια αυτοψία στις ασφαλτοστρώσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων Γιώργο Κυριακίδη, καθώς και από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Καλλιθέας, Γιώργο Παπαδημητρίου.

«Υλοποιούμε το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει. Στόχος μας η ασφαλής διέλευση των οχημάτων και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι παρεμβάσεις μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας συνεχίζονται»  τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Το έργο προϋπολογισμού μελέτης 278.684,24 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24 %), χρηματοδοτείται από το  Πρόγραμμα «Αγροτική  Ανάπτυξη της Ελλάδας  (Π.Α.Α.) 2014-2020 προσέγγιση CLLD LEADER», με συγχρηματοδότηση από το  Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνική Δαπάνη.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο