Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κλαδεύσεις στους αύλειους χώρους σχολικών συγκροτημάτων

Καθημερινές εργασίες συντήρησης του Πρασίνου

Σε ανθοφυτεύσεις στην πλατεία Δημαρχείου και στον κυκλικό κόμβο του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου αντίστοιχα, σε κλαδεύσεις δέντρων με την συνδρομή ειδικού καλαθοφόρου οχήματος στους αύλειους χώρους σχολικών συγκροτημάτων προχώρησαν την τρέχουσα περίοδο συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη.

Επιπλέον, αμέσως μετά την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων στις αρχές της εβδομάδας στην πόλη και στις κοινότητες προχώρησαν στην απομάκρυνση δέντρων και κλαδιών από όπου κρίθηκε αναγκαίο, ενώ τοποθέτησαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Γενικό Νοσοκομείου Κατερίνης.

Χορτοκοπτικές εργασίεςβοτάνισμα  και κάθε απαραίτητη παρέμβαση συντήρησης Πρασίνου υλοποιούνται καθημερινά με την συνδρομή του απαιτούμενου εξοπλισμού (καταστροφέας, τρακτέρ κ.α.), σε όλη την πόλη, σε κάθε κοινότητα, στο σύνολο της επικράτειας του Δήμου Κατερίνης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι,  η υπηρεσία Πρασίνου ανταποκρίνεται σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώνονται και υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο