Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Άμεση διαχείριση & αντιμετώπιση των συνεπειών των έντονων βροχοπτώσεων στο παραλιακό μέτωπο

Στο παραλιακό μέτωπο και κυρίως στην Παραλία και στην ακτή της Καλλιθέας αντίστοιχα, εντοπίζονται προβλήματα, τα οποία προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στο Δήμο Κατερίνης. Ειδικότερα, ο όγκος του νερού στην παραλιακή ζώνη και πιο συγκεκριμένα στην Τ.Κ. Παραλίας, στην ακτή της Καλλιθέας και στην Ολυμπιακή ακτή ήταν μεγάλος και προκλήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα στο οδικό παραλιακό δίκτυο, ενώ καταγράφηκαν προβλήματα σε κανάλια στην περιοχή, τα οποία όμως αντιμετωπίζονται.

Ειδικότερα,ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης, το αρμόδιο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και η προϊσταμένη του Μαρίζα Αντωνακοπούλου, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Παραλίας Γιάννης Μέγκας και Καλλιθέας Γιώργος Παπαδημητρίου αντίστοιχα, ο μηχανισμός και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης επιχείρησαν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Η επιχειρησιακή δράση, την οποία από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα από την κακοκαιρία συνεχίζεται.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο