Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κοσμοσυρροή στην πρεμιέρα του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου

Την έναρξη κήρυξαν η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Με κοσμοσυρροή και μια ανοιξιάτικη γιορτή, πλημμυρισμένη με μουσικές, χρώματα, γεύσεις και χαρούμενη διάθεση, χιλιάδες δημότες και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και αποτέλεσαν μέρος του εορταστικού σκηνικού της πρεμιέρας του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου. Η επίσημη έναρξη έγινε χτες το βράδυ, από τον Δήμαρχο Κατερίνης – Κώστα Κουκοδήμο και την προσκεκλημένη – Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. – Άντζελα Γκερέκου. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Δυναμικό live από τη ΜΟΥ.ΣΥ.ΠΙ. (Μουσική Συντροφιά Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) «Drag La Goons», σε Blues/Blues Rock διάθεση, χορευτική παράσταση από τη Σχολή χορού «Φούλας Σαλασίδου» και τα τμήματα χορού του γυμναστηρίου «Magic Sport Club», θέατρο, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, street food κ.α. σε μία πραγματική πανδαισία, συνέθεσαν το πρόγραμμα της μοναδικής γιορτής.

Με το συγκριτικό πλεονέκτημα του φυσικού τοπίου, το 52 στρεμμάτων έκτασης, δημοτικό πάρκο «δένει» αρμονικά με το πιο συναρπαστικό θεματικό πάρκο για την Ελληνική Μυθολογία, ενώ μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένια θεματοποιημένο χώρο, φιλοξενώντας τους «12 άθλους του Ηρακλή». Έως τις 21/05, κάτοικοι και επισκέπτες είμαστε προσκεκλημένοι να γιορτάσουμε την άνοιξη στο πάρκο μας!

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο