Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Μεταφύτευση δέντρων σε κοινόχρηστο χώρο της οδού Φιλίππου

Σε κοινόχρηστο χώρο, στο τέρμα της οδού Φιλίππου και σε θέσεις που υποδείχτηκαν από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, μεταφυτεύτηκαν 6 δέντρα. Η μεταφορά και μεταφύτευση των δέντρων κρίθηκε επιβεβλημένη, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης, που υλοποιούνται στην πλατεία Δημαρχείου, από την Εταιρεία δημοτικών πάρκινγκ «Πόλις».


Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Γ.Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο, βρέθηκε στο χώρο της μεταφύτευσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με την επίβλεψη και φροντίδα της Υπηρεσίας Πρασίνου όσα δέντρα βγήκαν από τη θέση τους μεταφυτεύτηκαν άμεσα σε κοινόχρηστο χώρο. Παράλληλα συνεχίζουμε το εκτεταμένο πρόγραμμα φυτεύσεων νέων δέντρων σε άλση και σε επιλεγμένα σημεία και κοινόχρηστους χώρους της πόλης».

Τις εργασίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης, ο οποίος όπως ανέφερε τα συγκεκριμένα δέντρα ταιριάζουν με το περιβάλλον και τη βλάστηση της περιοχής, στην οποία έγινε η μεταφύτευση.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι, με το πέρας των εργασιών στην πλατεία Δημαρχείου, θα τοποθετηθούν και θα τεθούν σε λειτουργία τα ασανσέρ, ενώ θα γίνει και διαμόρφωση του χώρου της πλατείας Δημαρχείου, για την αισθητική του βελτίωση.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο