Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Ν. Πιερίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η διαχρονικά άμεση και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και του συλλόγου Θεσσαλών Ν. Πιερίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και οι άξονες της δημιουργικής συνέχισής της, σε μία σειρά θεμάτων που προάγουν τον πολιτισμό του τόπου επισημάνθηκε στη διάρκεια της επίσκεψης μελών του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του συλλόγου, με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμο.


Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θωμάς Σιάτρας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ.: Χρήστος Χρηστίδης (ταμίας), Ιουλία Παγώνα, Χρυσούλα Θεοδωράκη, Παρασκευή Μπατάλα, Μελπομένη Παπασωτηρίου.
Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη το νέο συμβούλιο, συζήτησε με τα νέα μέλη του Δ.Σ., θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο.
«Ο Δήμος, αρωγός πάντα στην δράση των πολιτιστικών φορέων του τόπου, ενισχύει τις πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό και την αυθεντική παράδοση. Σας ευχαριστώ με την ευκαιρία για την δημιουργική συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά σε μία σειρά από ζητήματα που ενδυναμώνουν τον πολιτισμό μας», τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο Δ.Σ., ο Δήμαρχος Κατερίνης.
Στον επίλογο της συνάντησης τα μέλη του Δ.Σ. δώρισαν στον Δήμαρχο, το λάβαρο με το έμβλημα του συλλόγου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο