Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Νέος φωτισμός σύγχρονης τεχνολογίας LED στις γειτονιές της Κατερίνης

  • Περισσότερο φως για την ασφάλεια των δημοτών

Συνεχίζεται στον Δ.Κατερίνης η κατάργηση ηλεκτροφωτιστικών συστημάτων που είχαν τοποθετηθεί πολλές δεκαετίες πριν (από τη δεκαετία του ’60 ακόμη) και αντικαθίστανται με σύγχρονα συστήματα που παρέχουν εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται υπό τις οδηγίες του αρμοδίου Αντιδημάρχου, Κώστα Τσιουκάνη, με προσωπικό του Δήμου και με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων, καθώς και με τη συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτροφωτιστικών με συστήματα led σχετίζεται με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό κατά τις νυχτερινές ώρες, γεγονός που προσφέρει πολύ μεγάλη ασφάλεια σε δημότες και επισκέπτες, ταυτόχρονα όμως σχετίζεται και με τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Η αντικατάσταση ηλεκτροφωτιστικών συστημάτων ξεκίνησε, από την οδό Μητροπόλεως κοντά στο Πάρκο. Η συνέχεια έγινε στην οδό Λάππα στα Καταφυγιώτικα, στην οδό Αγράφων στα Χηράδικα, στην οδό Κλεισούρας, καθώς και σε ένα τμήμα δρόμου κοντά πλατεία Ηρώων. Και έπεται συνέχεια.

Ειδικά στην οδό Αγράφων άρχισε η κατάργηση ηλεκτροφωτιστικών συστημάτων που είχαν τοποθετηθεί στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Μετά την αντικατάσταση αυτών ηλεκτροφωτιστικών συστημάτων, η διαφορά, κατά τις νυχτερινές ώρες, είναι πλέον εμφανής.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΟΥΚΑΝΗΣ: ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ!

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και αρμόδιος για θέματα φωτισμού στον Δήμο, Κωνσταντίνος Τσιουκάνης, ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή, υπό τις οδηγίες του Δημάρχου, Κώστα Κουκοδήμου, κατά την τελευταία διετία δίνει έμφαση στη βελτίωση και στον εκσυγχρονισμό του φωτισμού. Και το έργο μας συνεχίζεται. Ως Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα φωτισμού, θέλω να τονίσω ότι οι παρεμβάσεις μας σε δρόμους της πόλης είναι πολύ σημαντικές, διότι αφενός προσφέρεται μεγάλη ασφάλεια στους δημότες μας, αφετέρου όμως μειώνεται δραστικά και η κατανάλωση ρεύματος».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο