Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Περιληπτική διακήρυξη του αριθ.174283 ανοιχτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για [Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Κατερίνης]

ΘΕΜΑ: Περιληπτική διακήρυξη του αριθ.174283 ανοιχτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για [Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Κατερίνης] με συνολική εκτιμώμενη αξία 48.000 € εκτός ΦΠΑ.

         Ο  Δήμος Κατερίνης  θα διενεργήσει ανοιχτό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω ΕΣΗΔΗΣ για επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας με τίτλο [Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Κατερίνης] και συνολική εκτιμώμενη αξία 48.000 € εκτός ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, με συντελεστή βαρύτητας αξιολόγησης τεχνικής και οικονομικής προσφοράς 70% και 30 % αντίστοιχα.

Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ στον αριθ. 174283 διαγωνισμό από 13-10-22, Πέμπτη και  ώρα 12:00 έως 04-11-22, Παρασκευή και ώρα 15:00.

Τα έγγραφα της σύμβασης διατίθενται ελεύθερα και δωρεάν στον δικτυακό τόπο του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό, μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη διακήρυξη και απαιτείται εγγυητική επιστολή συμμετοχής.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις που χορηγήθηκαν στο Δήμο Κατερίνης σύμφωνα με την αριθ. 222.2.1/15-09-2021 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου.

Αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες: Κ. Μπακράτσας στο τηλέφωνο: 2351350463.

ΟΔΗΓΙΕΣ για τον δικτυακό τόπο διενέργειας του διαγωνισμού και λήψης εγγράφων της σύμβασης:

Α. πατάτε στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.eprocurement.gov.gr/actSearch/faces/active_search_main.jspx

Β. πληκτρολογείτε όπου Αρ.Α/Α Συστήματος=174283 και όπου Κατάσταση=ΕΝΕΡΓΟΙ

Γ. πατάτε το κουμπί Αναζήτηση

Δ. τέλος, πατάτε στον αριθμό του διαγωνισμού που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της αναζήτησης και εμφανίζονται συγκεντρωμένα (ως συνημμένα) τα έγγραφα της σύμβασης του διαγωνισμού.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο