Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Ο Δήμος Κατερίνης

θα διενεργήσει συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ με τίτλο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και εκτιμώμενη αξία 43.379,44 € εκτός ΦΠΑ, με κριτήριο ανάθεσης την πιο συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη με βάση την τιμή.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Κατερίνης, Πλατεία Δημαρχείου 2, Τ.Κ. 60133, στον 1ο όροφο και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού στις 3 Ιουνίου 2020 ημέρα Τετάρτη και η παραλαβή των προσφορών θα αρχίσει στις 10:00 και θα λήξει στις 10:30 π.μ. (καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών).
Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην υπηρεσία στην ανωτέρω Δ/νση ταχυδρομικώς ή με άλλο τρόπο με την προϋπόθεση ότι θα περιέρχονται στην υπηρεσία το αργότερο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών. Επίσης, μπορούν να κατατίθενται ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στην παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.
Αρμόδια υπάλληλος για πληροφορίες: Μ. Χρυσίδου στο τηλέφωνο 2351029407 (εσωτερικά 112+107).
Τα έγγραφα της σύμβασης διατίθενται ελεύθερα και δωρεάν στον δικτυακό τόπο του Δήμου Κατερίνης στη διαδρομή ΑΡΧΙΚΗ →ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ→Προκηρύξεις→Προμηθειών
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη διακήρυξη.
Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται εγγυητική επιστολή συμμετοχής.
Η υπηρεσία χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους και συγκεκριμένα από τον ΚΑΕ 30.6262.901 του τρέχοντος οικονομικού έτους.
Η παρεχόμενη υπηρεσία κατατάσσεται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 90680000-7 (υπηρεσίες καθαρισμού ακτών).

Κατερίνη, 20-05-2020
Η προϊσταμένη της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας

Σοφία Ασλανίδου

Σχετικά έγραφα

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο