Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από καιρικά φαινόμενα σε δημοτικές οδούς της Τ.Κ. Τριλόφου Δ.Ε. Ελαφίνας

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Ο δήμoς Κατερίνης

Διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από καιρικά φαινόμενα σε δημοτικές οδούς της Τ.Κ. Τριλόφου Δ.Ε. Ελαφίνας» εκτιμώμενης αξίας 35.282,26 ευρώ εκτός ΦΠΑ, Α.Μ.136/2019
Το έργο εμπίπτει στην κατηγορία έργων ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ με συνολικό προϋπολογισμό 32.993,35 ευρώ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ & ΟΕ 18%, απρόβλεπτα 15%).
Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών (διενέργειας του διαγωνισμού) ορίζεται 10 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ. Οι προσφορές υποβάλλονται κατά την παραπάνω ημερομηνία ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού ή αποστέλλονται μέχρι την παραπάνω ημερομηνία ταχυδρομικώς ή με άλλον τρόπο (ορίζεται αναλυτικά στη διακήρυξη).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν ελεύθερη, άμεση, πλήρη και δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα της σύμβασης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου www.katerini.gr.
Αρμόδιοι υπάλληλοι για πληροφορίες: Δ. Παπαδοπούλου και Μ. Χρονάκη στα τηλέφωνα: 2351 350 506 και 491.
Η διαγωνιστική διαδικασία θα γίνει με συνοπτικό διαγωνισμό του ά.117 του Ν.4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και η οικονομική προσφορά θα συνταχθεί και θα υποβληθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ά.125 του Ν.4412/2016.
Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών α) από την Ελλάδα: εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ ή στο ΜΗΕΕΔΕ ή στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων για έργα ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, καθώς και: β) από κράτος-μέλος της Ένωσης, γ) από κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), δ) από τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
ε) από τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται εγγυητική επιστολή συμμετοχής. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες.
Το έργο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους, από τον ΚΑΕ 30.7336.928.

Κατερίνη 28-11-2019

Ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας

Γεώργιος Παλαιοσελίτης

Σχετικά έγραφα

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο