Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση εργασίας της προέδρου της Σχολ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κατερίνης με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κορινού

Λειτουργικά, εκπαιδευτικά και υλικοτεχνικά ζητήματα για το δημοτικό σχολείο Κορινού, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τη δεδομένη βούληση του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, για την διαρκή υποστήριξη – βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών, συζήτησε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Κατερίνης, Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ο διευθυντής, Αυγουστίνος Ανδρικόπουλος και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Ο κος Ανδρικόπουλος ευχαρίστησε την πρόεδρο, για τη διαχρονικά σημαντική στήριξη που παρέχεται στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, αναγνωρίζοντας τη διαρκή μέριμνα που υπάρχει και την άμεση ανταπόκριση του Δήμου στα αιτήματα του σχολείου.
Η κα Μακρίδου – Παρτσαλίδου δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και της εποικοδομητικής συνεργασίας που υπάρχει, ότι, ο Δήμος Κατερίνης, θα συνεχίσει προς όφελος της εκπαίδευσης και των μαθητών, να υποστηρίζει και να ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματα του σχολείου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο