Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δήμος Κατερίνης – Followgreen: «Πάμε Ανακύκλωση»

  • Γιορτή βράβευσης των σχολείων που συμμετείχαν στο  Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης
  • Τρίτη 06 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. στο «Δημοτικό Θέατρο Πάρκου»

Γιορτή ανακύκλωσης – βράβευσης των σχολείων που συμμετείχαν στο Σχολικό Πρωτάθλημα «Πάμε Ανακύκλωση», στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για το περιβάλλον, καθώς και της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης.

H εκδήλωση ευαισθητοποίησης μαθητών & δημοτών για την κυκλική οικονομία και την ανακύκλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06 Ιουνίου, στο «Δημοτικό Θέατρο Πάρκου» και ώρα 10.00 π.μ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν υπαίθριες δραστηριότητες για τους μαθητές από την Followgreen, ενώ στη συνέχεια (11.00 π.μ.) η τελετή βράβευσης των σχολικών μονάδων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τα σχολεία για 1η χρονιά, συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση 4 ρευμάτων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και μπαταρίες). Οι ποσότητες που συνέλεξαν ήταν εντυπωσιακές και είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Στόχος της δράσης, ήταν τα παιδιά να μάθουν να ανακυκλώνουν σωστά τα υλικά που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Στην εκδήλωση βράβευσης όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με επαίνους συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο