Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τέχνες & Ρυθμός καλά κρατούν στο Φεστιβάλ Πάρκου!

  • Ποικίλες και σήμερα ενημερωτικές – ψυχαγωγικές δράσεις

«Στους ρυθμούς της Μέριμνας»,  μία μουσικοχορευτική παράσταση από τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης,  σε συνεργασία με το Bootcamp fitness studio κινήθηκε το πρωί του Φεστιβάλ Πάρκου, ενώ με αφορμή τη  Διαδραστική θεατρική παράσταση «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», από το θέατρο Commedia, τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο του θεάτρου.

 Παράλληλα,  καθημερινά, η ζωγραφική γίνεται ένα ανοιχτό παράθυρο για όλους στον κόσμο της Τέχνης, όπου μικρά και μεγάλα παιδιά έχουν την ευκαιρία με τη φροντίδα του συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Πιερίας, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και γιατί όχι και τις δημιουργικές τους ικανότητες.

Και σήμερα στο πλούσιο μενού της ημέρας, οι ενημερωτικές δράσεις καλά κρατούν: Οδική ασφάλεια, εκπαιδευτικές δράσεις από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, «Πόλεις φιλικές προς τα παιδιά» και εκπαιδευτικό παιχνίδι μνήμης για τα δικαιώματα του παιδιού (Unicef). Και φυσικά Πλανητάριο – παρατήρηση με το ηλιακό τηλεσκόπιο.

Τέλος, χτες το βράδυ, μια ακόμη υπέροχη βραδιά βίωσαν οι επισκέπτες στο Φεστιβάλ Πάρκου. Γεμάτη γέλιο και θετική ενέργεια. Με φουλ ανεβασμένη διάθεση και με το χιούμορ τους ως…. όπλο, οι Ηλίας Φουντούλης και Γιάννης Ρούσσος παρουσίασαν καταχειροκροτούμενοι το «ΞΑΦΝΙΚΟ STAND UP COMEDY ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Η προγραμματισμένη συναυλία ελληνικής μουσικής «Οι Άθλιοι του Ηρακλή», ματαιώθηκε λόγω βροχής.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο