Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Κατερίνη στους ρυθμούς του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου

  • Σχολεία & επισκέπτες από πολλές περιοχές της χώρας συρρέουν για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μύθο & στο χρόνο

Μια μοναδική διαδραστική εμπειρία εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας βιώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες, καθώς και άτομα όλων των ηλικιών, που επισκέπτονται καθημερινά στο 2ο Φεστιβάλ Πάρκου του Δήμου Κατερίνης, το θεματικό πάρκο «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή».

Η ενθουσιώδης υποδοχή σχολείων της Πιερίας και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας καταγράφεται καθημερινά όπως προκύπτει και από την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 4000 μαθητές – μαθήτριες αναμένεται να επισκεφθούν το «ζωντανό» και ανοικτό σε όλους Πάρκο στην καρδιά της πόλης.

Τα σχολεία που επιθυμούν να συνοδεύσουν την περιήγηση με ξενάγηση θα προσέρχονται μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού. Τηλ. Επικοινωνίας/ κρατήσεων:

κ. Αγγελική Παπαχρήστου 2351350537

Χθες & σήμερα

Επιπλέον, με τη διάθεση στα ύψη συνεχίστηκε χτες το βράδυ, το πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο 2ο Φεστιβάλ Πάρκου. Όλοι μαζί διασκέδασαν με το μουσικό σχήμα “DE NUEVO”. Ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες του χτες και του σήμερα. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν, τραγούδησαν και μετέτρεψαν τη μουσική σκηνή του Φεστιβάλ Πάρκου……σε ένα μεγάλο πάρτι!

Σήμερα το πρωί, το πλούσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων συνεχίστηκε με μεγάλη προσέλευση και με έμφαση στην Περιβαλλοντική δράση ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης στον Δήμο Κατερίνης, «FOLLOWGREEN». Επίσης, με θέατρο, ζωγραφική, ενημερωτική δράση για το πρόγραμμα «Πόλεις φιλικές προς τα παιδιά» και εκπαιδευτικό παιχνίδι μνήμης για τα δικαιώματα του παιδιού (Unicef). Τέλος, εκπαιδευτικές δράσεις για την Οδική ασφάλεια, από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο