Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ο.Τ.Α. «ΠΟΛΙΣ»: Δημοπρασία για την εκμίσθωση επτά δημοτικών ακινήτων (καταστημάτων) στην Δημοτική Αγορά

Η ανώνυμη εταιρεία Ο.Τ.Α. «ΠΟΛΙΣ» (πρώην Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης ΑΕ ΟΤΑ) ανακοινώνει ότι πρόκειται να διεξάγει δημοπρασία για την εκμίσθωση επτά (7) δημοτικών ακινήτων (καταστημάτων) στην Δημοτική Αγορά, με φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία.

Τα προς εκμίσθωση ακίνητα είναι επτά (7) δημοτικά καταστήματα με τους αντίστοιχους χώρους ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στην δημοτική αγορά με εγκεκριμένη επαγγελματική χρήση υγειονομικού ενδιαφέροντος και έχουν αντίστοιχα εμβαδά ως εξής :

  1. Κατάστημα 1 με εμβαδό 41,37 τ.μ.
  2. Κατάστημα 2 με εμβαδό 29,63 τ.μ.
  3. Κατάστημα 3 με εμβαδό 23,73 τ.μ.
  4. Κατάστημα 4 με εμβαδό 20,68 τ.μ.
  5. Κατάστημα 5 με εμβαδό 21,63 τ.μ.
  6. Κατάστημα 6 με εμβαδό 28,22 τ.μ.
  7. Κατάστημα 7 με εμβαδό 20,31 τ.μ.

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική , φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στην έδρα της Εταιρίας ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής διαγωνισμού, όπως αυτή θα οριστεί. Οι λοιποί όροι θα ανακοινωθούν με τη διακήρυξη που νόμιμα θα δημοσιευθεί από την Εταιρία όπως κατά το νόμο προβλέπεται.

Προς διευκόλυνση των πιθανών πλειοδοτών και για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων ανακοινώνεται ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες (από 22-03-2023 έως 31-03-2023) και κάθε ημέρα Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες από 9 έως 10 το πρωί θα βρίσκεται διαθέσιμος στα γραφεία της Εταιρείας στη Δημοτική Αγορά, εντεταλμένος μηχανικός ώστε να παράσχει όλες τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες για τα ανωτέρω επτά (7) καταστήματα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο