Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Κaterini run” – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου “Katerini Run 2023” ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των οδηγών καθώς και του επιβατικού κοινού με τα Αστικά Κτελ της πόλης καθώς την Κυριακή 19 Μαρτίου διεξάγεται ο μεγάλος ετήσιος Ημιμαραθώνιος της Πόλης και τα παράλληλα αγωνίσματα. Η έναρξη θα δοθεί από την Κεντρική Πλατεία στις 11:00 π.μ  και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει ο αγώνας 5 χλμ. Παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες της τροχαίας Κατερίνης ώστε να ολοκληρωθεί ο αγώνας με επιτυχία. Υπολογίζεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν έως τρεις ώρες. Ο εξ αναβολής από την 5 Μαρτίου 2023 αγώνας, διεξάγεται για 12η χρονιά και μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων στην μνήμη των των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Διαδρομή Ημιμαραθωνίου

Η αφετηρία του αγώνα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, στην «καρδιά» της Κατερίνης. Ακολουθεί την οδό Ειρήνης, την οδό 28ης Οκτωβρίου, ενώ συνεχίζει με αριστερή στροφή στην οδό Λ. Ιασωνίδη (περνά την υπόγεια διάβαση). Ακολούθως διανύει την οδό Αγίου Νεκταρίου έως την οδό Διγενή Ακρίτα (Γραφεία Συλλόγου) και συνεχίζει αριστερά στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής. Στην Ολυμπιακή Ακτή οι δρομείς αγγίζουν… τη θάλασσα κινούμενοι επί των οδών Ερμού, Ευτέρπης. Στη συνέχεια ακολουθούν τον παραλιακό δρόμο Ολυμπιακής Ακτής – Παραλίας, όπου και προσεγγίζουν την Παραλία Κατερίνης μέσω της οδού Ολύμπου. Στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου κινούνται στις οδούς Αγίου Νικολάου και Λεωφόρο Στρατού αντίστοιχα. Με αριστερή πορεία στην οδό Καλλιθέας (τέλος οικισμού) και την οδό Βασιλέως Κων/νου, συναντούν την οδό Αγίας Παρασκευής, όπου κατευθύνονται δεξιά και εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Παραλίας-Κατερίνης. Αμέσως μετά διανύοντας το Δημοτικό Διαμέρισμα Καλλιθέας και το Τοπικό Διαμέρισμα Περίστασης, μέσω της οδού Μακεδονίας, συναντούν την οδό Λ. Ιασωνίδη. Στον κυκλικό κόμβο κατευθύνονται στην οδό Ισοκράτους και την οδό Αναπαύσεως αντίστοιχα. Στη συνέχεια ακολουθώντας την οδό Ειρήνης τερματίζουν στην πλατεία Ελευθερίας.

Διαδρομή 5 χλμ

Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης (κέντρο της πόλεως), ακολουθεί την οδό Ειρήνης και την οδό 28ης Οκτωβρίου, συνεχίζει με αριστερή στροφή στην οδό Λ. Ιασωνίδη, διανύει την υπόγεια διάβαση έως τον κυκλικό κόμβο. Η διαδρομή αντιστρέφεται και προχωρά έως τον επόμενο κόμβο της οδού Ιασωνίδη, ακολουθεί την οδό Ισοκράτους και την οδό Αναπαύσεως και, μέσω της οδού Ειρήνης, τερματίζει στην πλατεία Ελευθερίας.

Σας ευχαριστούμε θερμά! Καλό Αγώνα!!! Καλό Τερματισμό!!!

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο