Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη εκπαιδευτικών από 4 χώρες στο πλαίσιο του προγράμματος «ERASMUS»: Το νερό είναι ζωή

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ERASMUS» και πιο συγκεκριμένα Θεματικής Ενότητας που επικεντρώνεται στη σημασία του νερού στη ζωή μας (water is life), εκπαιδευτικοί και μαθητές Γυμνασίων από την Τουρκία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Βόρεια Μακεδονία και τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» (Ελλάδα), επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο Κατερίνης.
Οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό, να πληροφορηθούν για τον Δήμο, για την πόλη και την περιφέρεια της Κατερίνης, για τις δυνατότητες και τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής. Η υποδοχή και ενημέρωση έγινε από τον Αναπληρωτή Δημάρχου – Αντιδήμαρχο Δόμησης, Γιώργο Νταντάμη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.


Συγκεκριμένα, ο κος Νταντάμης συζήτησε με τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών, για την ταυτότητα του προγράμματος που υλοποιούν και τους συνεχάρη για την πραγματοποίησή του, ενώ όπως επισήμανε: «Το νερό είναι η ίδια η ζωή μας». Για θέματα που αφορούν τη διαχείριση του νερού στην Κατερίνη μίλησε ο επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Κατερίνης, Δαμιανός Καλπακίδης.
Στη συνάντηση συμμετείχε ακόμη η Ειδική Σύμβουλος, Μαρία Νταντάμη, καθώς και ο Διευθυντής Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΠΛΑΤΩΝ», project manager του συγκεκριμένου προγράμματος, Ευάγγελος Καπέτης.
Στον επίλογο της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τους επικεφαλής των αποστολών.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο