Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κοπή πίτας για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κατερίνης

«Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων με επίκεντρο τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κατερίνης», ανέφερε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κατά την κοπή της πίτας των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης.

Ο κ. Κουκοδήμος, τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στους τρεις πυλώνες της εκπαίδευσης (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς), διαβεβαιώνοντας ότι αυτή θα συνεχιστεί, ώστε να επιλύεται κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύπτει.

«Καθημερινά δίνεται ένας μεγάλος αγώνας, ώστε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, να λειτουργούν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Στην ίδια λογική, θα εργαστούμε και το 2023», δήλωσε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιπίτσα Μακρίδου Παρτσαλίδου, η οποία ευχαρίστησε το δήμαρχο και τα μέλη των Επιτροπών για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλα τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών θα συνεχίσουν να εργάζονται για τη βελτίωση των σχολείων και τόνισε: μια κοινωνία, ένας δήμος, κρίνεται από το επίπεδο των υποδομών εκπαίδευσης, καθώς και τις συνθήκες που δημιουργεί για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Ευχές προς τα μέλη των Επιτροπών εξέφρασαν, η Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Παρθένα Τριανταφυλλίδου, καθώς και ο Προϊστάμενος της Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Γιώργος Μακρής, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο