Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, σήμερα το μεσημέρι, σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης.

Ευχές για καλή χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές απηύθυναν στη διάρκεια της εκδήλωσης, στα μέλη των ΚΑΠΗ, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π, Γιάννης Νταντάμης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη συμβολή των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας στην ενεργό κοινωνία και ταυτόχρονα όπως σημείωσε ο κος Κουκοδημος, «στην αντιμετώπισή τους με έμπρακτο ενδιαφέρον από τη διοίκηση του Δήμου και Δ.Σ. του Οργανισμού».

Παράλληλα, όπως τόνισε ο Δήμαρχος θα είναι πάντα στο πλευρό τους και στις ανάγκες τους, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που ασκούν με υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους και στηρίζουν τους ηλικιωμένους.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, οι βουλευτές Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Σάββας Χιονίδης, Ελισσάβετ Σκούφα, η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, ο αρχιμανδρίτης π.Διονύσιος Γκόλιας, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ διασκέδασαν, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο