Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κοπή πίτας της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας

Την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα είχε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος έκοψε την πίτα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η αντιδημαρχία Καθαριότητας και το αυτότελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, στο αμαξοστάσιο.

«Σας ευχαριστώ για την καθημερινή σας προσπάθεια στη διατήρηση της καθαριότητας του Δήμου, ο οποίος κάθε χρόνο υποδέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος του Δήμου ήταν και παραμένει, η εξυπηρέτηση των δημοτών» είπε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Τις δικές του ευχές στους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, εξέφρασε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης. Ο κ. Κυριακίδης, αφού τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν, τόνισε πως την τελευταία τριετία έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια στον τομέα της Καθαριότητας, η οποία είναι εμφανής σε όλο το Δήμο. «Είμαι βέβαιος ότι και το 2023, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε αρμονικά, ώστε ο δημότης να απολαμβάνει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες. Η διοίκηση, θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την περαιτέρω ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό, καθώς και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό», κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο