Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συναυλία σπουδαστών της τάξης Μπουζουκιού του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Μαθητική συναυλία της τάξης Μπουζουκιού του καθηγητή του Δ.Ω.Κ., Παναγιώτη Λυμπανοβνού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Κατερίνης.
Στην όμορφη μουσική εκδήλωση οι σπουδαστές της ανωτέρας και μέσης σχολής, Στέλιος Γεωργούσης, Χάρης Φελεκίδης, Βικέντιο Σότο, Ραφαήλ Γκανάς, Στέφανος Γεωργούλης, Γιάννης Κουστιάνης και Βασίλης Κουστιάνης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Ειδικότερα, ερμήνευσαν τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Απόστολου Καλδάρα, Γ. Ζαμπέτα, Χάρη Λεμονόπουλου, Β. Κορακάκη, Παναγιώτη Στεργίου, Κ. Παπαδόπουλου, Παναγιώτη Λυμπανοβνού.
Η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Δ.Ω.Κ. συνεχάρη τους σπουδαστές και τον καθηγητή τους, για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. «Το Δημοτικό Ωδείο διαχρονικά, με όχημα την παιδική δημιουργικότητα και τη μεθοδική διδασκαλία των εκπαιδευτικών μας, συνιστά πολύτιμο εργαλείο πολιτισμού, που μας βοηθά να ατενίζουμε το μουσικό μέλλον του τόπου με χαμόγελο και αισιοδοξία» τόνισε η πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Στέλλα Χαρισοπούλου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο